lördag 1 maj 2010

Ibland är livet orättvist så som idag för Lugi-dam. De spelade den 5:e och avgörande SM-semifinalen i Partille mot de regerande svenska mästarna Sävehof och förlorade.
Lugi dam har gjort en enorm insats den här säsongen och att komma så långt som att vara 1 match ifrån finalen är över allas förväntan, eller iallafall över min förväntan.

Det som kändes så otroligt surt var att domarna fick avgöra matchen, eller iallafall så påverkade de matchen i alldra högst grad, sen vet man aldrig vem som hade vunnit om det varit helt neurala domare. Jag tycker att det är för dåligt att sätta in ett domarpar som inte klarar av pressen i en så viktig match!! Å det måste kännas så bittert och surt för Lugi att avsluta på det sättet, att inte få förlora för att man solkart var det sämre laget utan känna att en mängd tveksamma domslut kan ha påverkat resultatet.

TYvärr var det coach Harris sista match med damlaget, å Lugi borde skämmas som gör sig av med en så bra tränare när laget är i en så härlig uppåt spiral. Det kan inte bli lätt att ersätta Harris.

Vilket fall som helst, det var en helt underbar match med ett ordentligt ös på läktarna. Tror aldrig det har varit mer ös på en damhandbollsmatch i Sverige så det var kul att få uppleva live.

Nu hoppas jag på SM-final för Lugi nästa år, å jag säger som så många andra, dagens match var den verkliga SM-finalen, det var Sveriges två bästa lag som spelade på planen idag, matchen nästa helg i Malmö kan de skrota:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar