onsdag 17 november 2010

En vecka i vårt lilla liv.


I helgen var Astrid och jag på besök i Helsingborg, vi spanade in mamma och pias nya lgh som var toppenfin och låg nära en stor lekplats som Astrid såklart skulle testa. Dessutom åkte vi ner till min fina morfar och firade fars dag.




Astrid kanske inte var superförtjust i att sova i sin resesäng, så vi var väldigt trötta båda två när vi kom tillbaka till Åsa i måndags. Astrid har sovit 15h pass två nätter i rad vilket varit väldigt tacksamt så både hon och jag har fått igen lite sömn.

Igår så tog vi det lite lugnt vi åkte hem till Sabina och käkade lite lunch. Eftersom Sabina precis fått katt så vill hon inte lämna lilla Missy själv för att åka till ÖF, så då har Camilla och jag åkt hem till henne istället så småttingarna fått usa av sig lite. Behöver jag ens säga att Astrid varit väldigt förtjust i lilla katten?? Extra kul var det att leka med katten.
Idag åkte vi in till Gbg för att kolla in Jerusalem-utsällnigen på Världskulturmuseet, Astrid tyckte nog den var lite småtråkig, det var mycket roligare med de stora trapporna i foajen, men jag gillade verkligen utställningen. Om ni inte har koll på vilken den är så beskrivs den kort såhär på Världskulturmuseets hemsida "I utställningen visas 17 bilder, där Elisabeth Ohlson Wallin tolkat kristendomens, judendomens och islams förhållande till sexuell läggning och HBTQ-personer". Väl värd att se men skynda er för den håller bara på tills 1 dec.

1 kommentar:

  1. Tack för det valet av kort gumman min!!! Inte till min fördel precis!!! Fast Astrid och morfar blev ju bra ;))))
    Kram Mamma

    SvaraRadera