lördag 12 februari 2011

en lördag i Åsa

Den här lördagen började inte på bästa sätt, vaknade vid 6.20 av att Astrid var jätte arg. När jag kom in till henne så förstod jag varför hon hade lyckats ta isönder sin pyamas (!!!) och genom fått igenom båda benen i hålet i pyamasen. Det krävdes en sax för att få ut henne ur pyamasen!
Sen fortsatte morgonen med att vällingflaskan läckte, så det blev välling över hela Astrid och hela vår säng och hela hennes gos-filt. Så Astrid fick bara i sig en hlav laska och blev jätte arg, vi ick slänga sängkläderna i tvättkorgen och in med hennes gos-filt i maskinen direkt. Phuu, å sen snabbt blanda välling för att distrahera Astrid från hysterin kring att hon inte kunde få ut sin filt från tvättmaskinen (japp filten är VÄLDIGT viktig när hon är lite trött)..

Sån tur var blev dagen bättre, vi åkte hem till Jannike och åt lunch (tack!). På em sen så gick vi ute hela familjen, Astrid ville visst promenera till farmor och farfar, så hon skulle smita iväg längs gatan hela tiden och ville inte alls gå in och äta tacos med oss sen.. Sen hade vi vattenkrig och det blåstes såpbubblor, skrattades en massa och så avslutades Astrids kväll med ett bad..

Nu softar David och jag framför brasan och funderar lite på om vi ska orka kolla på melodifestivalen eller bojkotta den.

1 kommentar: