fredag 3 april 2009

Det spikades bra!

Igår åkte vi till A-hus "fabrik" och fick kolla på vårt hus. Var riktigt häftigt att se när de stod och spikade panel på vår ena kortsida. Vi fick oxå bekräftat att vi får en spånskiva i väggarna och inte bara gips =väldigt mycket lättare att sätta upp saker på väggarna sen.
De höll på att snickra på ett likadant hus till när vi var där, de får ingen spånskiva. Vi tror att det är för att vi lovat att gå med på att ha visning, de säger att det är för att de preciiiiis är i skarven för att börja inför spånväggar i alla hus. De andra husleverantörerna som vi pratade md innan vi valde A-hus hade tillvalet med spånväggar (inte alla men en del) det var snor-dyrt. Så oavsett varför vi får det så är jag grymt tacksam!

Tog en fika på en uteservering med Jeanette igår, det var mysigt. Längesen vi sågs, men hoppas nu att det blir bowling i påsk så att det inte drar ut på tiden igen. Hon och Sandra hade förlovat sig.. Åhh så kul :) Hoppas de gifter sig för var så längesen jag var på bröllop nu.. (ÅH NEJ mamma och pappa, David och jag ska inte gifta oss få inga ideér nu)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar