onsdag 1 april 2009

Mäklare bestämd!

Igår skrev vi papper med en mäklarfirma, vi valde tillslut Stadshem . De kändes helt enkelt bäst och de är specialiserade på att sälja gamla lägenheter i Bagargården och majorna, så helt perfekt.
Grymt kul oxå att hon höll på att sälja en lgh på samma gård som oss, oxå en tvåa med utsikt mot motorvägen, det var över 50 pers som redan anmält sig till visningen på tisdag. Vi har sagt att om det dyker upp någon som vill ha vår lgh innan vi lägger ut den till försäljning i juni så kan vi gå med på att sälja den utan budgivning för ett lite högre pris, så hon skulle hålla ögonen och öronen öppna. Men då lär vi nog behöva flytta ut lite tidigare än vi tänkt oss, sån tur är så finns ju tre alternativ då. 1. Flytta hem till Davids föräldrar (kanske inte det vi helst vill göra) 2. Hyra ett litet hus av Davids mammas kompis i Åsa som står tomt. 3. Försöka hitta en 2:a hands lgh i Gbg tills oktober.
Vi får väl se hur det blir... tror ju inte att vi får sålt lghen innan den läggs ut på Hemnet, men kan vara bra att ha en plan ifall att.

På tisdag kommer en stylist hit och ska ge oss tips/order på vad vi ska ändra på innan fotografering och visning av lgh:en. Jag har en känsla av att vår fina svarta vägg kommer ryka, men det kvittar egentligen eftersom vi ju ska sälja lgh och flytta. Det ska iallafall bli väldigt spännande att se vad en stylist vill göra annorlunda än hur vi har det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar