fredag 11 september 2009

Fredag 11 sep.

Idag började vi ju som sagt hos BM.. Efter det så var det dax att åka ner till huset för att ha kontrsollbesiktning.

Besiktningen gick jätte bra, det var inga stora saker som behövdes åtgärdas utan var mest lite små fix med tex någon fläck på några väggar. Däremot visade det sig att vi nog fått fel kamin eftersom vi beställt en med vedfack längst ner och det nu sitter typ en lucka för, men det skulle A.hus försöka lösa på något sätt. Nu är det visningar i huset i helgen och sen är det slutbesiktning den 24:e men känner mig helt övertygan om att allt smått är åtgärdat tills den 24:e så vi kan flytta in utan problem.

Vidare gick turen till Åskloster där vi hade blivit tipsade om bra utemöbler, men vi hittade bara en tjatig gubbe till försöljare som ville pracka på oss ett "pensionärs-bord" så blev inget merän ömma öron där.

Vi åkte istället ner till Ullared, shoppade på oss en massa praktiskt till huset så som tvättmedel etc och en massa grejjer till Krypet.

Påvägen hem släppte jag av David i Kungsbacka han skulle träffa Danne och Dea för lite efter work, själv har jag gjort pizza och ska kolla lite på Idol..

En riktigt najs dag har det varit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar