söndag 16 augusti 2009

sena?

Nu börjar jag faktiskt undrar hur de ska hinna klart med vårt hus. De senaste två veckorna skulle målaren och kakelläggaren vara där. Eftersom vi inte har nycklar till huset så har vi förutsatt att de varit på ovanvåningen och fixat = att vi inte ser vad de gör.
Men idag när David kom ner så var kakel-killen där så David fick komma in och det har varken målats eller lagts något kakel. Tydligen hade elektrikern glömt lägga golvvärmen i badrummet på ovanvåningen, (golvvärme som vi inte ens visste vi skulle ha i det badrummet), så istället för att börja med kaklet på bottenplan hade han inte gjort ett dugg. Så nu var han där idag en söndag och var väldigt osäker på om han skulle hinna klart. Hanhade inte ens fått vårt kakel.

Målaren har inte varit där överhuvud taget.

Det ska bli intressant att se om de hinner tills kontrollbesiktningen den 10 sep och till A-hus visningar 12-13 sep. Det är ju liite långre tills vi flyttar in den 24:e så det hoppas jag de ska fixa och gör de inte det så måste de betala oss vite.

Men målaren och kakel-killen har tom den 24:e aug på sig enligt den första tidsplanen vi har så de har ju en vecka kvar innan snickarna ska in i huset igen och fixa det sista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar