fredag 28 augusti 2009

vi har nyckel!

Igår smet jag lite tidigt från jobbet och åkte med David ner till huset. David skulle träffa kakel-läggaren, men när vi kom ner så hittade vi groventren öppen och en radio på hösta volym inne. Så vi misstänkte att han bara var iväg och käkade. Smög runt och kikade, och de hade lagt golv i nästan hela huset, kakel var uppe i köker (såå snyggt) och på väggarna i badrummen. Jag älskar vårt hus det blir så himla snyggt!

Vi åkte upp till Davids föräldrar och stoppade i oss lite ungspannkaka med våra blåbär. Mumsigt! och sen åkte vi ner till huset igen och hittade där snickaren som körde kvällspass för att lägga klart golvet. Kakel-killen däremot hade åkt hem sen länge. VI har en helt underbar snickare han är verkligen en riktigt klippa, han har stenkoll på alt och är alltid jätte trevlig när vi kommer dit och "stör". Sist vi träffade honom frågade vi om han hade koll våra spottar i köket eftersom vi såg att elektrikern missat de som ska sitta i köksskåpen, det hade han självklart kollat upp och sett till att det blev av. Dessutom så gav han oss en egen nyckel igår, vi ska ju inte få någon nyckel innan slutbesiktningen och inte innan vi betalt sista delbetalningen, men han gav oss en ändå med motiveringen att vi skulle kunna komma in och mäta lite för möbler. Som sagt han är riktigt bra att ha att göra med.

När vi gick en vända till i huset hittade jag en tidsplan skriven på ett paket med innerdörrar, räknade snabbt ut att enligt den hade de ca 11 dagars jobb kvar, den kan ju varit skriven i början av veckan. Men oavsett så verkar det som de kommer hinna klart tills den 10:de när det är kontrollbesiktning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar