måndag 21 december 2009

peppisar, bebisar och vita kulor

Här har det varit julmys i helgen.

Vi började helgen med att åka och hälsa på Danne, Åsa och deras lilla nykomling Thea, hon var så söt med en massa mörkt hår. Både David och jag tyckte hon var så liiiiten, snacka om att man glömmer fort, Thea väger 3,4 kg och Astrid vägde ju bara 2,6 när hon föddes så hon måste varit ännu mindre, men ändå känns det som Astrid aldrig kan ha varit så liten som Thea var.

I lördags var det dax för det årliga pepparkaksbaket med Filip, Helena och deras lilla charmtroll Emmy. Astrid var inte direkt någon solstråle och gjorde sitt bästa för att det inte skulle bakas pepparkakor. Men efter att Emmy tipsat om att Astrid ville sitta i babysittern med napp och en rosa nalle så lugnade hon sig, haha härligt att man behöver tips från en ett-åring ;)

Söndagen ägnades åt julklappsshopping,vi tog även en sväng till Ikea eftersom vi skulle köpa en ny stol, men de var slut. MEN jag kom hem med vita och svarta julgranskulor til fyndpris 5kr för fyra kulor.. Så ägnade kvällen åt att klä granen medans David och Astrid myste framför brasan. Extra mysigt var det att det började snöa när vi klädde granen. :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar