lördag 2 maj 2009

God Jul.

Igår fick David och jag äntligen njuta av vår julklapp från mamma och Pia, nämligen BOB HUND Live @ Trädgårn i Göteborg.

7 långa år har gått sen de turnerade sist. Men ojojoj de är fortfarande Sveriges bästa Live band alla kategorier.

Jag var lite orolig för att Bob Hund skulle vara lite äldre och lite tråkigare, att pubiken skulle vara lite äldre lite fetare och mycket slöare.. Men ack nej, allt var perfekt. Bob Hund öste och publiken öste. Men visste publeken var äldre och jag var förvånad att så många lyckats komma i sina gamla Bob Hund t-shirts med tanke på att magen var lite större på alla nu. det är något magiskt med Bob Hund man kan bara inte stå still när de kör igång på scen.




När vi kom hem från konserten igår möttes vi av en mängd brandbilar och polisbilar på vår parkering. Självklart blev vi snabbt oroliga, eftersom vi bor i ett gammalt landshövdningshus så om det skulle brinn i "trä-delen" så skulle branden snabbt kunna sprida sig. Vi smög oss bort då brandbilen stod preciiis vid David bil och pratade med dem (samtidigt som David så klart kollade att hans bil klarat sig). Det var i huset mitt emot vår gård det brunnit så vi pustade ut lite.

Hela lghen hade brunnit ur och de hade fått göra hål upp till lghen över.. Fyy tycker riktigt synd om dem i det huset. Brandkåren hade tydligen varit och eftersläkt hela natten, blir intressant att se hur det ser ut när jag går för att hämta bilen om en timme. (http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=492580)

1 kommentar:

  1. Bra att julklappen var uppskattad ... men det var ju en förfärlig historia om branden!!!!! Farligt att bo i gamla trähus! Tur att det inte var i ert hus!

    HA det gott!
    Puss

    SvaraRadera