söndag 7 juni 2009

sele, vagn, hus och utflykt i blandad kompott

Slö-surfar medans jag kollar på Tennis-finalen (som inte går så bra för svensken).. och hittade äntligen en bärsele som jag vill ha, nämligen Manduca. Har hört från så många att man ska undvika BabyBjörn och istället satsa på en mer ergonomisk sele. Fick tips om Manduca och de föll mig i smaken.


Igår var vi även och kollade på vagn (igen), hade sett en annons om att de sålde ut Brio Kombi 08 för 4000kr i en butik på Backaplan, så vi åkte dit bara för att upptäcka att 08:an har jätte fult tyg! Det är sytt i fyrkanter vilket inte alls var snyggt. Meeen de hade en Brio Happy med mjuklift för samma pris, så nu funderar vi lite på att köpa en sån istället. Men vi försöker ha lite is i magen då jag dessutom fick tips om att det finns en Brio outlet i Osby så har bett mamma åka dit och kolla ifall de har bättre priser där. Hoppas bara inte vagnen hinner bli såld innan mamma har rekat outleten.

Det känns som vi är ute i ganska bra tid för att köpa vagn, de flesta säljer av restpartier av förra årets modell nu för att göra plats för nyare modeller, vilket gynnar plånboken lite.

Igår var vi även nere vid huset och kikade, nu hade de dragit elen och börjar med innerväggarna så smått. Rörmockaren ska in i nästa vecka så misstänker att de gör klart inneväggarna efter att han varit där. Vår braskamin hade även kommit, men vi kunde inte se den inne i huset, utan vi såg bara tomlådan utanför, men det är nog bra att de gömt den lite med tanke på att man hört om så många som fått inbrott under byggtiden. Just nu håller David på att måla framsidan av huset, så snart är det bara en sida kvar att måla första lagret på. Tanken var att han skulle målat igår med hjälp av Anna-Karin, men när vi väl kom ner till Åsa så började det regna så vi bestämde oss för att åka på utflykt istället. Färden begav sig till Varberg, där vi hamnade mitt i 6:e juni firandet, det bjöds på gratis fika och parad. Vi tog en promenad runt fästningen och hittade ett mysigt fik med havsutsikt där vi åt glass. Blev en väldigt trevlig 6:e juni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar