fredag 23 oktober 2009

besök från Skåneland..

Idag har Astrid och jag haft en trevlig dag med mormor och bonus-mormor som kom på besök från Skåne.

Vi myste lite här hemma först med bullar (dvs frallor för er som inte förstår skånska) och lite kakor. Papparazzi-kamerona var framme så fort Astrid rörde sig en millimeter, hon blir ett väl dokumenterat barn de gångerna hon träffar mormorna ;)

När Astrid och vi var mätta så packade vi in oss i bilen för att ta oss in till Kungsbacka för lite shopping. Det var på håret att vi kom iväg eftersom bilbältet i mammas bil knappt räckte till för att fästa babyskyddet, men med lite vilja går allt så vi kom iväg.

Blev inte så mycket shopping till oss vuxna, men Astrid fick massa fina kläder och jag fick pepparkaksformar i roliga motiv.
Lilla-Bus uppförde sig som vanligt när vi var ute, det är väldigt skönt att hon kan sova så bra i vagnen och i bilen så man kan ta sig iväg lite, för det hade inte varit lika kul om hon skulle gall-skrika när vi är iväg..

Imorgon ska Astrid får träffa en vovve för första gången när vi ska hem till Danne, Åsa och "lilla" rottweilern Wilma, det är ju likabra att hon vänjer sig vid hundar direkt så kanske det blir enklare för mig att övertala David att vi ska ha hund någongång;)

Nej nu är klockan efter tio och då börjar ögonen gå i kors för alla i den här familjen, så får väl försöka väcka Astrid och få i henne lite extra mat så hon sover lite extra länge.. Wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar