måndag 8 mars 2010

vaccination och vikt..

Nu har Astrid äntligen fått sin 5 månaders vaccination. Det gick bättre än jag trodde, hon skrek nog bara 5 minuter den här gången mot 20 vid förra. Så klar förbättring.

Vägde även henne, mest för jag trodde hon skulle ha gått upp massor med tanke på hur mycket hon äter numera. Men tji fick jag, hon har nästintill stått still i vikt sen vi var där för 2½ vecka sen, inget bra!! Vet inte riktigt vad de skev in för vikt på henne då Astrid tyckte det var väldigt kul att skaka rumpan på vågen så den pendlade rätt bra men hon har väl gått upp mellan 20-50gram vilket inte är mycket... Så nu ska hon även få puréer vid lunch och sen gröt på kvällen + ersättniingen innan hon somnar så får vi hoppas det hjälper.. Sån tur är ska vi till BVC den 23:de på 6 åmnaders koll så då hoppas jag hon väger mer! Fattar inte hur mycket mat hon måste ha, tycker hon äter och äter och äter men ändå så händer det inget på vågen.. Sån tur är mår hon ju bra iallafall!

Vi har även hunnit med att luncha hemma hos Lisa och lilla Milla från föräldragruppen.. Var väldigt trevligt. Kul att vi hamnat i en så trevlig föräldragrupp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar