torsdag 4 februari 2010

Afrikansk dans..

Torsdag idag vilket betyder mamma-bebis-träning inne i Gbg för mig och Astrid. Idag stod Afrikansk dans på schemat, vår instruktör hade förvarnat för ett svettigt pass å JAPP det var SVETTIGT!! Phuu det var ett tag sen man fick upp pulsen så bra i en träningslokal.
Astrid hon låg på en filt och kollade på oss tok-mammor som skuttade runt och gjorde "Påfåglen", "regndans" "sådde säd" etc etc.. Å uppebarligen såg vi väldigt roliga ut för hon skrattade sig igenom timmen..
Hehe det var nog tur att man känner alla i vår lilla träningsgrupp för vi måste sett helt galna ut.

När vi pustat ut och tagit oss en dusch så satte vi oss på fiket brevid och lunchade. Eftersom stället är en klassisk lunchrestaurang för alla som jobbar i området så fick vi många konstiga och förvånade blickar att vi satt 8 mammor med barn och vagnar där..

Imorgon blir det lunch hemma hos Lovisa, ska bli intressant att se hur vi ska få in 14 mammor + bebisar i hennes lgh.. Trevligt lär det bli iallafall!!

Passade förresten på att ställa mig på en våg på gymmet eftersom jag missade vägningen på Vv i måndags pga av all snö.. å den vågen var vääldigt trevlig, så hoppas det är lika trevligt på måndag när det är dax att ställa sig på den "officiella" vågen igen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar