onsdag 10 februari 2010

Huggies leverans från Skåne

Min kär mamma kom igår upp hit från Skåne och hade med sig ett paket Huggies.. å vad tror ni hände inatt? Astrid somnade vid 20, vaknade till vid ett somnade om halv två och sov sen tills sju imorse, ingen blötblöja som störde inatt inte. Ahhh hoppas det inte var ren slump nu för åh så skönt det var att sova..

Idag skulle vi egentligen åkt in till Gbg och gått på barnvagnsbio, men Astrid blev så himla kinkig i bilen hem från stan igår så tyckte hon skulle få busa hemma så mycket som möjligt idag.. Dock måste vi åka in till Kungsbacka och köpa en ny overall till henne för den gamla har helt plötsligt blivit helt för liten å typiskt nog upptäckte vi det påvägen hem från stan igår annars hade jag ju kunnat köpa den igår..

Det var iallafall väldigt trevligt att få besök av mamma igår.. Å Astrid fick så mycket fina saker bla så fick hon en jätte fin stickad kofta med tillhörande mössa, samt mysiga villervalla kläder å några nya leksaker som snabbt blev favoriter.. Däremot hade lillan en "blyg-dah" igår och var inte jätte förtjust i att gosa med mormor, men ganska snart ska vi åka ner till Skåne en hel helg så mormor och bonus-mormor får gosa en massa med Astrid (å jag får vila lite ;))

2 kommentarer:

  1. visst är det skönt att vara bort över natten :-)

    SvaraRadera
  2. Camilla lilla ... du skall få sova så mycket du vill!!!! Vi tar hand om lillstrumpan!!!!

    Kram
    Mamma/mormor

    SvaraRadera