söndag 28 februari 2010

helgen

Just nu sitter jag med en sovande astrid i famnen.. Inte så lätt att skriva då, men något måste man ju roa sig med när hon inte vill sova själv.

Hon är fortfarande förkyld, å det känns inte som det går åt rätt håll, så får nog ringa bvc imorgon och kolla hur de vill göra med hennes vaccinaton på tisdag. Känns ju lite onödigt att åka dit om de sen säger att hon inte får ta vaccinationen pga förkyldningen.

I helgen har vi tagit det lugnt.. Igår åkte vi in till Kungsbacka och köpte en Fatboy. Vi skulle egentligen bara kolla men så visade det sig att det var en outlet vi hamnade i och de hade en brun för 1500kr (det kostar runt 2500kr i vanliga fall) så den fick följa med hem. Jag stod även och trånade efter en Fatboy-hängmatta som de oxå hade till väldigt bra pris, men 3500kr är ändå 3500kr, så vi avstod, men det hade varit en dröm att ha en sån på vår altan i sommar!

Vi har fått hem säsong 2 av True Blood så nu har vi matat oss igenom 4 avsnitt i helgen och jag vill bara upp och slänga mig i Fatboyen och sätta på dvdn för att se fortsättningen. men får nog vänta på att David kommer hem..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar