söndag 29 november 2009

Helgen v.48

Helgen v.48 är dels en bra Bob Hund låt, men oxå den här helgen.
Det har inte hunnits med så mycket bloggande så får väl ta en liten snabb summering idag.

Fredag: Vaknade utvilad eftersom lillan sovit 8h i ett sträck! Sen tog Astrid och jag en tur till Ikea på dagen och inhandlade fina saker till hennes rum i namnsdagspresent. På kvällen myste Astrid i sin spjälsäng medans David och jag kollade på en film (japp vi kunde se en hel film utan avbrott). Vi såg Upp som var väldigt rolig och bra.

Lördag: Härligt utvilad efter att Astrid sovit 6h i ett sträck.. Fikade hos Davids föräldrar och lämnade kvar Astrid hos dem så vi kunde åka in till Kungsbacka för att storhandla mat. Hämtade upp Bus och åkte hem för att städa lite.. På kvällen kom Danne och Åsa förbi på middag och Astrid passade på att vara på sitt värsta humör i sitt liv, så hoppas hon inte skrämde Danne och Åsa som ska få sin junior vilken dag som helst. Astrid slocknade vid halv tolv och sov 8h igen.. trevligt..

Söndag, dvs idag: Så har vi firat 1:a advent med en riktig långpromenad med David föräldrar i det underbara vädret. Vi kollade till så att båten inte blåst bort, vilket den inte hade. däremot såg bryggan ut att ha tagit lite stryk i höst..
Nu snart ska vi gå upp och äta middag hos D´s föräldrar eftersom vi inte orkar laga mat.. Praktiskt att ha dem så nära ibland ;)


3 kommentarer:

  1. Det låter som en ganska skön och vilsam helg, Camilla! .."Astrid på sitt värsta humör i sitt liv", ??? Det kan väl inte vara möjligt!? Kram den lilla lite extra från mig ikväll!/Pia

    SvaraRadera
  2. itne alls avis på din sömn ;)
    du har något i min blogg

    SvaraRadera
  3. Låter som en mycket bra helg.
    Jag va där idag och fick de gjort:)

    SvaraRadera