söndag 22 november 2009

Hipp hipp Hurra!

Idag blir Astrid hela 2 månader! Tänk att vår lilla plutt är så stor redan, det känns ju som hon precis kom ut samtidigt som det känns som hon alltid varit här.
Just nu firar Astrid sin dag med att ligga och mysa hos David i soffan. De kollar på något natur-program på tv´n eftersom David tycker hon måste lära sig i tid;)


Själv har jag fått ta en låååång dusch och tvätta håret, lyx lyx lyx! Tror jag ska inviga badkaret ikväll oxå.
Igår åkte vi till Tjolöholms Slott för att kolla in deras julmarknad.. hrmm kanske inte var så lyckat att ta med Astrid eftersom det var mycket folk och på flera ställen gick det inte att gå in med barnvagn. Men vi köpte med oss Enbärsmust och en vitmögelost hem..*gott*.. Tyckte ifs att det var lite dyrt att ta 75kr i inträde, men kanske hade känts mer ok om man kunnat se allt.
Annars så har vi den här helgen försökt att kolla på film både fredag och lördag kväll, men inte orkat kolla klart på någon. I fredags fastnade vi i Idol (japp DAVID ville kolla på idol han med), och igår var det ju Robinsson, så var kanske lite ambisiöst av oss att försöka börja kolla på en film ungefär när vi normalt sett gå och lägger oss ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar