lördag 3 januari 2009

Sköna lördag

Sov ut ordentligt idag och vaknade först vid 10.00. HÄRLIGT!
Och förkyldningen känns lite bättre även om jag fortfarande är väldigt täpp i näsan, försöker dock att inte använda nässprayen nått, tycker det är lite läskigt med nässpray.

Igår kom Kristian och Elin förbi med en julpåse full med goda ostar och skumpa, som vi mumsade i oss till På Spåret där vi hade Sms tävling mot Danne och Åsa som satt i Kungsbacka.. Tror vi vann.. om inte så säger vi att vi vann;) Sen blev det en omgång med Wii oxå.

Idag tänkte jag och David gå en promenad i Slottskogen men så pep mobilen till, Anna-Karin undrade om vi ville ta en fika på stan, så vi bytte spårvagn snabbt och begav oss in för en fika på Vanilj. Efter fikat kunde vi inte låta bli att kolla in Rean lite, så in gick vi på HM i kompassen och ut kom jag med två klänningar och ett par strumpor.... Inget på rean så klart.. Men fina var de:)

Nu ska det ätas lördagsgodis och kollas på film, tror den hette Mirrors, fast såg att Rocky gick på tvåan ikväll och den är ju grym så kanske blir den istället så sparar vi Dvdn tills imorgon..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar