lördag 23 januari 2010

Gott med potatis!

Andra dagen med smakisar och Astrid älskar potatisen. Visst mycket hamnar utanför men det mesta mumsar hon glupskt i sig.. Vi testade först med ärt-puré igår men lite otaktiskt så försökte vi när hon var lite trött så det slutade i tårar och gallskrik, men efter en liten tupplur så gjorde vi ett nytt försök med potatis och det togs emot med jubel..

Idag blev det ännu lite roligare då hon fick på sig en fin liten plastad haklapp och den prasslade ju roligt så det blev dubbel glädje.

Annars idag så har vi varit i Varberg en liten sväng, gick på systemet och sen tog vi en promenad runt fästningen. På vägen hem fick Astrid ett raseri anfall i bilen, så vi fick stanna på en busshållplats så jag fick amma henne i baksätet innan vi åkte vidare hem.

Men oj vilken skillnad det har blivit på Astrids humör och sömn sen vi började ge henne lite ersättning som komplement till amningen.. Igår somnade hon 21.30 och vaknade först 6.40... OCH hon sov i sin vagga hela tiden!! Jag vågar inte riktigt njuta av det än.. men hoppas hoppas att det håller i sig igen..

1 kommentar: